HVAD er en BB Glow behandling?

Det er en NANO infusion behandling, der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hudlag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagenproduktionen i huden.

Det giver huden et intensitivt boost, og giver det en langvarig virkning ved en kur på 3 behandlinger.

Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter, og NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt.

Hver behandling varer ca en time, og afsluttes med maske. Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger for et resultat der varer i 4-6 måneder, afhængig af hudtype & livsstil, men allerede efter 1. behandling ses forskel.

Den giver gradvis blegning af huden, dækker rødme, mørke rande under øjne, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, akne ar, giver næring og hydrering, foryngelse, fugt og løft. Reducerer antallet af fine rynker, reducerer synlige porer, beriger huden med antioxidanter og netutraliser de frie radikaler – en NYHED her i Danmark, der kommer direkte fra det sydkoreanske STAYVE, og som hele verden har taget til sig som det sidste nye indenfor skønhedspleje, og ikke uden grund!

Vi anbefaler 2-3 behandlinger for optimal effekt.