TATTOO-REMOVAL

Laseren, som vi bruger til at fjerne din tatovering med, er en YAG-laser af den bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere. Det betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt. Samtidig er laseren skånsom og gør ingen skade på det omkringliggende væv.

YAG-laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv. Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Efter 4-6 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Hvor mange behandlinger, der skal til at fjerne en tatovering, afhænger af flere forskellige faktorer: Tatoveringen, hvilke pigmenter tatovøren har anvendt, hvor dybt i huden pigmentet ligger og patientens hudtype.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen bliver det behandlede område smurt ind i salve og afhængig af område pakket ind i en bandage. Er der tale om et stort område kan du eventuelt bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen.

Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvordan du skal behandle din tatovering i de 4-6 uger, der går frem til næste behandling.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med faktor 50+.

  • Bandages beholdes på i max. 3 timer
  • Gå ikke i bad før dagen efter
  • Næste behandling foretages efter 4-6 uger
  • Ingen sol, klorvand eller dampbad i dagene efter behandlingerne