Ejal 40 – Revolutionerende nyhed

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur. Behandlinger med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand, på hals, decollete, hænder og ansigt.

Hvordan virker Ejal 40?

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter.

Sprøjten er fyldt og indeholder 2,0 ml gel. Ejal 40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem, blå mærker, og smerte. Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.